Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.

Paola Reina pop

De naam Paola Reina zegt het al: het zijn echte Spaanse poppen. Ze zijn handgemaakt in Spanje in een kleinschalige fabriek en voldoen aan alle veiligheidseisen Ondanks dat het bedrijf zo kleinschalig is is Paola Reina wereldwijd hartstikke populair. Ze kunnen dan ook niet altijd aan de vraag voldoen waardoor de poppen nog exclusiever zijn. De aandacht die in het ontwerp en de afwerking van de poppen gaat zitten zie je echt terug in het eindresultaat.

Een Paola Reina pop gordi is heel schattig! Met de lieve uitstraling en leuke kleertjes aan is het niet vreemd dat de Paola Reina poppen zo populair zijn. 

Paola Reina pop vanille geur 

De Paola Reina poppen gordi zijn lekker zacht. En wat ook bijzonder is, is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje.

Paola Reina pop zacht lijfje

De Paola Reina babypop heeft een heel zacht lijfje! De ledenmaten en het hoofdje kunnen gedraaid worden. Zo kan je de Minikane pop in zit- en staan positie zetten. 

Paola Reina pop waar te koop?

Orginele Paola Reina poppen shop je natuurlijk bij de Coolkids Company. Hier vind je de uniekste, mooiste en beste speelgoedpoppen. 

© 2015 - 2023 Cool Kids Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel