RETOURNEREN

 

Bij ons staat service in een heel hoog in het vaandel, klant is koning en wij zijn pas tevreden als jij blij bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is retourneren geen probleem. Geen lastige vragen, geen gedoe.

Let wel op: Producten die speciaal voor je besteld zijn zoals ballenbadjes met zelf samengestelde ballencombinaties, bedhuisjes en producten die met naam bedrukt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

De bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden worden geannuleerd. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Deze rechten zijn wettelijk geregeld.

Om gebruik te maken van dit recht moet je een mail sturen naar: info@coolkidscompany.nl o.v.v. je ordernummer. 

Je ontvangt van ons altijd hier een bevestiging op terug.

*Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
* Stuur het artikel voldoende gefrankeerd naar het retouradres wat vermeld staat in de bevestiging die je van ons hebt ontvangen.
* Vermeld op je retourzending duidelijk je ordernummer en stuur deze binnen 14 dagen na het aanmelden van de annulering retour.

*Kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed.

Na verwerking van je retourzending ontvang je een creditnota en wordt het bedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of  beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Retouren die niet eerst gemeld zijn bij ons, kunnen wij niet in behandeling nemen en worden niet gecrediteerd.

 

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Cool Kids Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel