Navigatie

RETOURNEREN

Bij ons staat service in een heel hoog in het vaandel, klant is koning en wij zijn pas tevreden als jij blij bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is retourneren geen probleem. Geen lastige vragen, geen gedoe. Let wel op: Producten die speciaal voor je besteld zijn zoals ballenbadjes met zelf samengestelde ballencombinaties en producten die met naam bedrukt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

* Meld je retourzending vooraf aan via: info@coolkidscompany.nl o.v.v. je ordernummer. 

Je ontvangt van ons altijd hier een bevestiging op terug.
* Stuur het artikel wat je niet bevalt, onbeschadigd, verpakt in de originele verpakking en in omverpakking & voldoende gefrankeerd naar het hier onder vermelde adres.
* Vermeld op je retourzending duidelijk je ordernummer en stuur deze binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour.

*Kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed.

Na verwerking van je retourzending ontvang je een creditnota en wordt het bedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of  beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Retouren die niet eerst gemeld zijn bij ons en waar je vervolgens een bevestiging van ontvangt, kunnen wij niet in behandeling nemen en worden niet gecrediteerd.

 

© 2015 - 2019 Cool Kids Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel