Buiten speelgoed

Buiten speelgoed vind je bij de Coolkids Company! Het coolste buitenspeelgoed en items om lekker buiten te ravotten. Met het rijdend speelgoed van Coolkids Comany kunnen kinderen hun energie kwijt. Ongemerkt versterken ze hun motoriek met de Banwood kinderfietsen, Scoot & Ride stepjes, Waytopay autobanen, foam puzzel speelmatten en Hape kinderspelletjes.

Waarom vinden kinderen buiten spelen leuk?

Buitenspelen vinden de meeste kinderen heerlijk. De frisse lucht is natuurlijk heel gezond, maar actief spelen helpt ook om overgewicht te voorkomen en het is goed voor de motorische ontwikkeling. Door met andere kinderen buiten te spelen wordt je kind sociaal sterker.

De zon hoeft maar éven te schijnen en we gaan naar buiten! Buitenspelen heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor kinderen.

Door samen te spelen en rekening te houden met elkaar, train je kind zijn sociale vaardigheden. Samen met leeftijdsgenoten bedenken ze allerlei activiteiten. Het maken van vriendjes en samen zijn met andere kindjes is dan ook een reden waarom kinderen graag buiten spelen.

Wat leer je van buitenspelen?

Buitenspelen is goed voor de motoriek en de ontwikkeling van je kind. Door te fietsen, voetballen, hinkelen, springen, steppen ontwikkelt je kindje allerlei motorische vaardigheden en leert hij of zij zich goed te bewegen. 

Tags:
Banwood First Go Loopfiets
Banwood Classic fiets met mand
Banwood Classic Fiets
Banwood Vintage fiets
Banwood Fiets met zijwieltjes
Wishbone bike 3 in 1 fiets
Waytoplay Autobanen 
Foam puzzel speelmat
Strandset speelgoed

© 2015 - 2024 Cool Kids Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel