Sorteer op
 • Scoot & Ride Step Highwaykick 3 - Ash
  Scoot & Ride Step Highwaykick 3 - Ash

  Je kleintje zal uren (buiten)speelplezier beleven met de Highwaykick 3 step van Scoot and Ride! Deze mooie step is geschikt voor kindjes vanaf 3 tot ongeveer 7/8 jaar.

  € 89,95
 • Scoot & Ride Step Highwaykick 3 - Rose
  Scoot & Ride Step Highwaykick 3 - Rose

  Je kleintje zal uren buitenspeelplezier beleven met deze gave step.

  € 89,95
 • Banwood step 6+ Navy
  Banwood step 6+ Navy

  Mooie kinderstep met twee wielen van het merk Banwood inclusief rieten mandje voor aan het stuur. De step is verstelbaar in verschillende hoogtes. De rubberen handgrepen en het brede platform houten eiken anti-slip stuk

  € 149,95
 • Banwood step 6+ wit
  Banwood step 6+ wit

  Mooie witte kinderstep met twee wielen van het merk Banwood inclusief rieten mandje voor aan het stuur. De step is verstelbaar in verschillende hoogtes. De rubberen handgrepen en het brede platform houten eiken anti-slip stuk

  € 149,95
 • Banwood step 6+ rood
  Banwood step 6+ rood

  Mooie rode kinderstep met twee wielen van het merk Banwood inclusief rieten mandje voor aan het stuur. De step is verstelbaar in verschillende hoogtes. De rubberen handgrepen en het brede platform houten eiken anti-slip stuk

  € 149,95
Sorteer op

Kinderstep met 3 wielen

Een driewieler step is bij uitstek geschikt voor de kleinste kinderen die nog minder goed het evenwicht kunnen bewaren.

Kindersteppen vanaf 3 jaar

Een kinderstep voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar dient vooral stabiel te zijn. Jonge kinderen kijken het steppen graag af van broers, zussen, vrienden en vriendinnen. Toch kan steppen op een kinderstep met twee wielen lastig zijn. Speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er daarom stepjes met drie wielen. Kan jouw kind de balans al zeer goed bewaren? Dan hebben wij een selectie met tweewielers. Speciaal afgestemd op de beginnende stepper.

Kindersteppen vanaf 4 jaar

Kinderen vanaf 4 jaar hebben een step nodig die past bij hun ontwikkeling. Doorgaans kunnen kids op deze leeftijd al goed de balans bewaren. Een step met twee wielen is dan ook uitermate geschikt om het gevoel voor evenwicht verder te ontwikkelen.

Scoot & Ride Step

De Scoot & Ride steps zijn echt onze favoriete kindersteps! Deze steps zien er superleuk uit en zijn multifunctioneel. Je bouwt ze eenvoudig om naar een leuke Scoot and Ride loopfiets. Zo leert jouw kindje super makkelijk lopen en achteraf bouw je hem om naar een coole step! 

Step met ledlampen

Deze stepjes van Scoot and Ride zijn beschikbaar voor verschillende leeftijden en hebben LED lampjes. Zo vind je de eerste step al voor je kindje van 1 jaar. Verder zijn er Scoot & Ride steps voor een leeftijd vanaf 3 jaar tot ongeveer 7/8 jaar. 

De  Scoot and Ride Highwaykick 1 en de Scoot & Ride Highwaykick 3 shop je bij de Coolkids Company. 

 

© 2015 - 2023 Cool Kids Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel